Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


LLOCS D'INTERÈS

Mas Can Nadal es troba situat al vell mig de l'Empordà, així doncs és fàcil accedir per a la seva proximitat a una gran varietat de llocs d'interès els quals poder visitar.

El POBLE

Albons es va formar enfilat en un petit turó principalment per protegir-se de les inundacions periòdiques que originaven a la plana els nombrosos cursos d’aigua, entre ells un dels principals braços del Ter.
No obstant això, la presència de les restes del castell d’Albons demostra que la ubicació de l’assentament responia també a una estratègia defensiva militar. Així, a l’espai obert de la plaça Major es devien alçar altres construccions de la fortalesa. A ponent de la plaça es conserva avui dia la part inferior d’una torre quadrangular, l’únic vestigi que ha quedat de les antigues muralles. 
L’estructura medieval d’Albons fa que tots els carrers s’enfilin cap a la part superior, on s’alça l’església parroquial consagrada a Sant Cugat (documentada des de la segona meitat del segle XIII). Aquest edifici, d’origen romànic, conserva al seu interior una pica baptismal buidada en un bloc calcari d’una única peça.
Dins el terme municipal, concretament a la serra de Valldavià, cal destacar la capella de Sant Grau, actualment restaurada i caracteritzada per l’espès bosc de pi blanc que l’envolta, tot i que en algun punt determinat encara es pot gaudir d’una perspectiva força àmplia de la plana empordanesa.

ACTIVITATS

Gràcies a la bona situació de la casa, podeu gaudir d'una gran varietat d'activitats a escollir per a realitzar sols, acompanyats de la família o bé dels amics.
L'església de Sant Cugat
Hípica
El castell
Les illes Medes (20 min.)
Esquí nàutic
La capella de Sant Grau
La ciutat de Girona (35 min.)
Kitesurf
Cadaqués (45 min.)
Escalada
El castell del Montgrí (15 min.)
Vols en globus
Santa Pau (60 min.)
Paracaigudisme
Besalú (50 min.)
Les Ruïnes d'Empúries (5 min.)
Karts
El Teatre-Museu Dalí (15 min.)
Kayaking
L'Estany de Banyoles (35 min.)
Vols ultralleuger
Pals (10 min.)
Cicloturisme
Sant Climent de Peratallada (20 min.)
Senderisme
El Parc Natural del Cap de Creus (60 min.)
Lloguer d'embarcacions
Els Aiguamolls de l'Empordà (20 min.)
El Museu del Joguet de Catalunya (15 min.)